Štítky

auto (1) Bedřichov (3) bus (2) cesta (1) co sebou (1) Gerlova Huť (1) Jizerka (1) Jizerské hory (3) Plzeň (1) Praha (1) půjčovna (1) rady (1) Šumava (1) vlak (2) Výbava (1) Železná Ruda (1)

Doporučte trasu...

Víte o zajímavé běkařské trase? Napište některému z přispivatelů, pošlete KML soubor, rádi inspirujeme sebe i čtenáře blogu :)

neděle 24. března 2013

Jak se tam dostanu ... Bedřichov

Autobusem (z Prahy)

Praha - Černý Most -> Liberec, Fügnerova (případně lze dojet až Autobusové nádraží Liberec)
Liberec, Fügnerova -> Bedřichov

Z Prahy do Liberce je optimální použít spoje Student Agency, ale POZOR běžky musíte mít pro přepravu ve vaku, jinak vám nemusí dovolit je naložit. Z Liberce již jezdí místní přepravci a zde již problém mít nebudete. Pouze si pohlídejte, kde vystoupíte (Liberec,  Fügnerova nebo Liberec, AN) jelikož by jste mohli spoj do Bedřichova minout, protože místní spoje vyjíždí z AN a spoj může tedy lépe navazovat právě na zastávce  Fügnerova.

Autem (z Prahy)

Po R10 směr Liberec -> držet se na R10 až k odbočce na Jablonec nad Nisou -> sjet na silnici č. 65 -> v Jablonci již sledovat ukazatele na Bedřichov

Cesta vás dovede až k centrálnímu parkovišti v Bedřichově, případně lze pokračovat dále na parkoviště Bedřichov, Maliník. V zimě tato cesta bývá celkem dobře udržovaná a čistá.


Zvětšit mapu

Alternativa:

Po R10 směr Liberec -> dojet až do Liberce až k odbočce na Jablonec nad Nisou -> sjet na obchvat Liberce, silnice č.14 -> dojet až na konec ke kruhovému objezdu -> zde je to druhý druhý výjezd a stále se držet směr centrum -> před Technickou univerzitou ostře do prava a pak se držet stále na hlavní a sledovat ukazatele na Rudolfov / Bedřichov.

Cesta vás dovede do Bedřichova z druhé strany. Nejprve tedy projedete kolem parkoviště Bedřichov, Maliník a nálesledně se dostanete k centrálnímu parkovišti. V zimě tato cesty bývá po výjezdu z Liberce hůře sjízdná s ujetým sněhem.


Zvětšit mapu

Žádné komentáře:

Okomentovat